Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banka på min dörr

Se ut genom fönstret

Väntat och längtat

Har inte sett dig på länge

I mina tankar är du alltid där

Känner mina andetag

Pulsens slår

Du har min värme

Det bankar. plötsligt på min dörr

Där står du

Ler tar mina händer mot mina

Släpper dig in

Vi skrattar och dansar runt

Möts i en varm omfamning

Vår tid här nu

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-23 10:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Dansandet sticker ut. Upplyftande!
2023-11-29

  Bibbi VIP
Vackert.
2023-11-24

  alicja lappalainen VIP
vackert om en möte med någon som gör oss lyckliga
2023-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP