Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan Eugris och Tifrat

 

I detta paradis är Adam naken

dock blygsamt svept

i morgonrodnads dimma.

Eva är vacker

till hälften man

till hälften kvinna.

Från deras händer äter hunden.

Men äpplet mognar redan,

trofast väntar och under skinnet

doftar ormen slinkans livstycke

med skära strumpeband.




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-11-24 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP