Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2023.11.24 fredag. Nu flyter det på igen.


Gloria, min vän

I mitt heta hjärtas slitsamma grubbleri
ställer sig tanken upp i sin fulla längd
och mitt skenande livslopp rusar upp i falsett
för äntligen syns Konungens stjärna.

I kärleken, sången och den härliga längtan
syns jag åter vila mina vandringsfötter
inför ett nytt liv in i evigheten
där den långsamma upptäckten
av min älskade vän ser oss tillsammans igen
i denna obrutna rad av lyckokast
som jag döpts in i
och aldrig mer behöver jag känna rädsla.

Hur väl känner jag inte Vägen nu.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-24 04:48



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En övertygande text och kan man beskriva sin erfarenhet såhär är man bara att gratulera.
2023-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP