Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text att börja bära kärlek. Av Lili Samuelsson. (Kampen börjar kanske just med 'fifteen love'...). Som bästa väninnan kan sjunga 'Femton år tror jag visst att jag var...'


Kommentar på en text (2669) bara ord about love





Håller delvis med om att det behövs 'strider att vinna',
för att alls ha 'på ett slagfält att göra'.
Som att mot ett annat lag möta själva utmaningen för
att vinna på poäng i spel med eller utan boll.

Kärlekens stridbara boll blir lik en tre-set'are i bordpingis...
fast det är klart, ett deltagande är ju värt något,
för utan förlust kan en ju
aldrig gå som besegrad från valplatsen...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2023-11-24 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP