Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÖGMOD FÖRE FALL

Det är inte lätt för Israel
vara realistisk
med överhettad hybris,
när de har händerna fulla
med muslimer
och slåss mot väderkvarnar,
i kampen mot Islam med
över 1,8 miljarder muslimer
i 46 länder i världen,
de borde hållit sig till att
bränna Koranen istället,
för högmod går alltid före fall.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-11-25 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP