Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu är det ju int alla som heter just John, Katarina Lundgren exempelvis, är ju inte man, spelar i en helt annan liga, även om staden hon bor i heter något på L och hon har tvenne kusiner i trakten av Göteborg.


Det märkliga hos John...






...är att han kan befinna sig på en färja mellan Helsingfors
och Stockholm, när han på promenaddäck plötsligt tappar
självförtroendet.

Sedan då han väl går omkring och letar som i yttersta
förtvivlan efter det. Han plötsligt hittar det under
halvtidsvilan mot division tre södra,

i basket bara veckan efter och då han gör poäng flera gånger
då de möter 'ett bättre lag'. Plötsligt är det som om han bar
kostym på jobbet

och växer flera centimeter vid tanken på en väntande
befordran i yrket utanför planen. Denna övertygelse och
blickar från publiken

ger honom så 'råg i ryggen' samt en smula mera glädje
sprider sig i hela hans lekamen och hans kamrater i laget
vet knappt till sig plötsligt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-11-25 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP