Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falken flyger igen 16


Rätt tips?

 

 

 

I dagens tidning:

"Tio tips för att få rätt vinterdäck!"

???????????

Är det inte bättre att lämna in ett och hoppas på 13 rätt istället?

Eller bara köpa de man vill ha?

Jag bara undrar.....

:)))

 

 

@EFM

 

 




Fri vers av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-25 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP