Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ambulans behövde dock ej tillkallas


Ett ögonblick av verklighet

Hon fyllde grön vattenkanna
till brädden

Vattnade växterna

Spillde vatten

La gul wettexduk på golvet för att suga upp

Glömde kvar trasan


Han såg inte faran

Halkade
föll på rygg

Stort rabalder






Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-28 10:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa så kan det gå.
2023-11-28

    Lena Söderkvist VIP
Ibland gräver man ofrivilligt en grop åt någon annan. Tur att det gick väl.
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP