Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅLMANNEN

JAG VILL VARA STÅLMANNEN NÄR JAG GÅR PÅ MASKERAD
BLÅ RÖD OÖVERVINNELIG FLYGER JAG FRAM
MED MIN DANSPARTNER I EN LÅNGSAM BOSSANOVA




Fri vers av Signesguda
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-08-18 16:08



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Härligt, då kan man ju få vara som man vill vara i fantasin...allt är då tillåtet. Go dikt som kanske symboliserar om inre önskningar.../ Clara-Fina
2006-09-13

  Daniel_78 VIP
lekande härligt, men varför så stora bokstäver?
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Signesguda
Signesguda