Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästintill

det är på upphällningen nu
daggdroppe hasar sig nedför grässtrå  
att lägga sig till ro

kanske vi syns igen




Fri vers av Signesguda
Läst 780 gånger
Publicerad 2006-12-15 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Signesguda
Signesguda