Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att gå med i en 'alla-kan-sjunga-kör' bör kunna bjuda ett som socialt liv och där faktiskt låta eller bara hålla masken och låtsas sjunga, det kan vara som en skön gemenskap, långt från eget behag och gunga...


Tralla alla i egen bralla






Tralla alla i egen bralla
låta ankarspelet ljudande fara
ej envar kan bebo just Skara
men protestera runt kan vi valla

stundom vi som oense är
så är det att syskon vara
ej envar kan bo i Sahara
någon kan synas blott som kär

sjunga och glada vara kan
såväl barn som kvinna
även har en hört i Kinna
någon sagts vara som en man...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-28 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP