Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offer

Lugnet är tecken på stormen som härjar

Tryggheten som utstrålas är en direkt kontrast mot ett splittrat inre

Ett leende lurar oro på flykt

Kan ingen se?



Det som tillsynes är läkt täcks av ärr

Ärr som inte låter glömskan göra sitt

Att orka, att inte orka vad är värst?



Jag vill inte vara ett offer

Jag är inget offer

Jag har valt att offra

Är jag förövaren?




Fri vers av Sayuri VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-28 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayuri
Sayuri VIP