Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Kan du göra mig hel?

Snälla gör mig hel

Använd dina händer för att foga samman mina sprickor

Försök med det som jag inte lyckas med själv

Låt mig få känna mig hel

Bara för en stund




Fri vers av Sayuri VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-28 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayuri
Sayuri VIP