Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till L

Jag älskar alla våra första och fasar för alla våra sista.

För dig finns det oändligt många första kvar, du längtar efter vissa av våra sista.

Jag minns så många sista gånger med dig som du inte ens vet om.



Sista gången jag kunde skydda dig fullt ut.

Sista gången som bara jag kände dig.

Sista gången jag var hela din värld.



Jag saknar dig fast du ännu inte lämnat mig.

Jag kommer sakna den jag är för dig nu.

Kanske kommer du sakna mig också.




Fri vers av Sayuri VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-28 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayuri
Sayuri VIP