Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig Lagom

Det högsta topparna lämnar ett rus

Hettande kinder, frihet

Ett med livet

Lika delar fjäderlätt och okrossbar

Flyktig



De djupaste dalarna ger ett sug efter närhet

En vikt på bröstet, låst

Mitt liv är inte mitt

Lika delar skör och kreativ

Närvarande




Fri vers av Sayuri VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-29 09:11



Bookmark and Share


  Gin83
Väldigt skön att läsa
Kände massa när jag läste den
Snygga formuleringar och väcker tankar
Gillade
2024-01-10

  Monika A Mirsch VIP
... de varierande känslorna
- suget efter närhet -
- mitt i ....

2023-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sayuri
Sayuri VIP