Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Titeln är förstås taget från en låt med refräng, sjung den om igen och bli som helt fläng. Levitera är ett löfte ibland i ett land som heter på ren svenska Indien. Där är gott om infödingar, men nog få indianer.


I really really want it - på ren svenska





Ibland är det som att rent mentalt levitera,
att vara med så många troendes just flera,
vilka går där på jordens som skövlade rund,
bara som funderar på ingenting en stund.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-11-29 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP