Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter lång tid av längtan så befästes vår förlovning i tonerna Christmas Chorus Carols


Längtans begär

Denna längtan var bitterljuv

en kärlekens tjuvande

för mången man begärens ruvande

 

hägrande i akten den ömma

i den djupaste vrå av sin kvinnas själ

varsamhetens näste icke att förglömma

till smäktande toner som ville en väl

 

Mandomens förmågor

befäste förlovningen

brunsten slog i lågor

kring den länge burna ringen

 

sakteliga kom så den natt

där vår längtan änteligen stillades

inför en tid som förkovrade ett löfte

en djupare innebörd i vår omfamnings skatt

 

 

 

 

 

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2023-11-30 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP