Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem vann slaget

Du gav mig livet men tog min röst

Du skyddade mig från andra men aldrig från dig

Du gjorde mig stark men ensam

Du tog min förmåga att känna tillit

Du lämnade mig tusen gånger



Jag ville att du skulle se mig

Jag ville att du skulle låta mig vara

Jag ville att du skulle stanna

Jag vill inte ge dig rätt

Jag vill inte vara den du gjort mig till



Varför fick du göra som du ville

Varför var det okej för dig att krossa min person

Varför fick du säga nej

Varför skulle jag bära dina problem

Varför sa jag inte nej tidigare



Oändligt många nej från dig fick mig aldrig att ge upp

Ett nej från mig fick dig att lämna allt

Var det en hämnd för att jag till slut så ifrån

Var det ditt ultimata straff

Har du fått ro nu




Fri vers av Sayuri VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-30 12:53



Bookmark and Share


  Asgeirr Immanuel
<3
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Sayuri
Sayuri VIP