Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utflykt



Öppen och positiv
Hennes liv
den erotiska kraften
atmosfären
Bron
Pengarna




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2023-11-30 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP