Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den svåra stunden,

den svåra stunden.
du ligger snart i minnes lunden.
din stund på jorden.
du du o jag förstod inte orden..
du ligger i din kista ,
vi vill dig inte mista.
du kände glädje ibland,
.när du fick känna din sons hand.
tiden kommer o går.
vi inget om framtiden förstår.
farväl vår kära.
vila i frid.
du dog den 20.10 2023.
min minsta sons pappa.
vi visste inte hur dåligt du .
mådde i slutet av livet,
du svarade alltid bra när vi ringde.
av birgitta. tror jag skrev den 16 10 2023.
du skall ligga i en urna till våran .
det känns inte bra, farväl




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-12-01 11:56



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN MYCKET PERSONLIG DIKT.
2023-12-01
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP