Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NED MED ALLTSAMMANS!

Påven är antikrist

"Kung Bore" är nazist

Vintern är allt för trist

Just så som en papist

 

LARZ GUSTAFSSON 1/12 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-12-01 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP