Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andpaus-nässpray

får jag en andpaus i dag.
i går höll jag på att svimma 7 gånger.
var med mitt barn barn.
fick hämta näs spray. fick ingen luft.
det snurrade o snurrade,.
ögonen går runt.
man mår illa får inge luft.
fick sätta sig flera gånger.
hon hon fick köra hem mig.
inget handlat den dagen,'
lika dant varje dag .
när jag går till lidell-
måste handla snabbt för att slippa rök lukten-
parfym lukten bara dom som har allergi förstår.
det finns ingen kraft o glädje ,' visa dagar , av birgitta
skrev den här 28-9 2023
i dag 1,12 2023 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-01 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP