Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Palestinsk dödssång


Hon är död mor med två döda barn
Livet har inget ärende längre i deras hjärtan
Aldrig mer skall de återvända till olivlundarna

De är döda på riktigt, inte som Israel: levande död




Fri vers av Emanuel Sigridsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2023-12-01 17:56



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Liv och död äter sig in i mig från både ord och bild. En död som är på riktigt.
2024-01-08

  Ulf Lundin VIP
Ondskan lämnar bara död utmed sin väg.
2023-12-05

  Kajan VIP
Bild och text speglar varandra; liksom de från denna världen döda, och de som dödar sig själva genom sina handlingar. En text svår att avfärda .
2023-12-02

  Skatflickan VIP
så många hjärtan livet lämnat. Både döda och levande

bilden, som ett öga
seende på mänskligheten med själens speglade sorg
2023-12-02

  Sparvögat VIP
I vemodig sorg målas dödens sång ~
för de levande och de som ej längre är…
Bilden speglar ordens sorg…
2023-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Emanuel Sigridsson
Emanuel Sigridsson VIP