Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden är min egen


Samtal (I) med Kierkegaard

Inget blir till av nödvändighet, utan allt blir till i frihet av en orsak
blir då människan till genom en symfoni av tillfälligheter

Kierkegaard:

nej




Fri vers av Emanuel Sigridsson VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2024-03-28 17:53



Bookmark and Share


  Ulf Lundin VIP
Påståendet att Gud är ALL-vetande tröstar samtidigt som det skrämmer.
Finns svaret på mitt grubblande i något så banalt som ett svenskt ordspråk:
”Slutet gott, allting gott.”
2024-03-29

  Ulf Carlsson VIP
Den kierkegaardska paradoxen; det existentiella valet är predestinerat.
2024-03-28

    ej medlem längre
och tolkningen är min egen.

2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Emanuel Sigridsson
Emanuel Sigridsson VIP