Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration



Kommunikationsindustrin
och det inre rummet
som inspirerar unga flickor
professionella lesbiska
i olika grupper av begär
Samveten
är kvinnornas domän
Kommunikationsindustrins
mönster
Ett liv i hemlighet
gratis vägledning
sexuella referenser
Över detta budskap svävar
en längtan
Systrarnas intima band
är biologiska
Återvända till roten
av det naturliga är alltid bäst




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-12-01 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP