Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svält



Där tiden inte finns
finns heller ingen ondska
Klassikern
Vägens tiggare
karaktärens motiv
vill ingen köpa
i kulturens öken
där skulden är
personlig
och banken
behöver
säkerhet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-02 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP