Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Israel agerar som Nazi-Tyskland gjorde

Allt i syfte att utplåna ett oönskat folkslag / befolkning.
Varför ser vi inga krav på sanktioner ?




Fri vers av Fd stridspilot
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-02 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot