Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8821

 

 

Himlasänt faller

snöänglar tänder första

ljuset i advent

minns alla som dött sorgens

år tvåtusenjugotre

 

många fler står på

vänt krigen skördar offer

varje dag världen

över tänds ett ljus första

advent som om inget hänt

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-02 23:38



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Livet går vidare och ljuset första advent tänder jag bara för mig efter ett år i mörker och kyla. I det känner och ser jag äntligen värme och hopp.
2023-12-03

    Ohemulen VIP
I år tänder jag första ljuset för alla de som inte är kvar i detta livet.
2023-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP