Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekviem


Jag har också sett
de svarta fåglarna
med näbbarna i fruktköttet
ett barn kom till mig
när de kapade huvuden
fläckade en väg
med en näve röda körsbär
det hördes glada skratt
fotbollsspelarna
ropade Gud är större
men jag har inte längre
smakceller på tungan
inget saliv kvar i munnen




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-12-03 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP