Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BERUSANDE TANKAR

Att vara en tänkare
istället för en drinkare
kan även det vara
berusande,
så det gäller tänka
lagom.


-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-12-03 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP