Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första advent

Dagarna komma dagarna gå
snart till julen vi nå
då är det hej och hå
då är det klappar och tomte gröt
hoppas julen ej blir för blöt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-03 09:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kort men kärnfull juldikt.
2023-12-03

  Anya VIP
Fint!
2023-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP