Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första advent

alt är så vackert vit o fint.
snön lyser ren o klar..
tänk om alla människor.
hjärna kunde vissa sanning,
o kärlek till varandra.
när tittar ut.
alt detta är grattis.
det är det som är lyckan.
frisk luft naturen.
kärleken till alla.
att i dag finns vi.
men finns vi om en stund.
vi träffade en kvinna på min..
sons pappa begravning för två veckor sen..
nu är hon död o borta de är sorgligt.
kände min döde sons närhet i natt.
när jag stod i köket det är andligt .
han vet hur jobbigt vårat liv är nu.
får inte vara ifred för dom onda krafterna.
ber alla minna vänner ber alla från andevärlden hjälpa mig.
fick inte vara ifred på begravningen prästen visste i kyrkan.
han tittade på mig hela tiden så jag skriver bara sanningen.
av birgitta skrev i dag 3 12 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-03 09:28



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
KONTRAST MELLAN NATURENS SKÖNHET OCH SJÄLEN FULL AV ORO.
2023-12-03
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP