Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅGUST`S BOKHÅLLERSKA 2

Redaktör Sillen : Nå ! hur går det med
bokhållerskan han skulle rekrytera ?

Ågust : Hon komma i dec eller januari
där datum icke ännu är aviserat.

Redaktör Sillen : Och hon har katt
förstås där Strindberg villkorat som
ett av kraven ?

Ågust : Hon lär äga 4 eller fem katter
eller om det äro dom som äga henne.

Red Sillen : Vad ser Strindberg för
egenhet hos just personer som
valt katt framför hund ?

Ågust : Katten har en integritet,
är tyst och låta sig icke imponeras
av vad som helst,vilket säga en del
om kattmänniskan,
i motsats till hundar som kan pro-
grammeras till vad som helst,
likasom hundmänniskan.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-12-04 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP