Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
god morgon klokuggla kram


vingar



hör dagen nalkas på tå
ser framtidens glas
känner luften mellan vingar
befrielsen alla spöken
som samlas kring bädden
där nattvilan borde rå
önskar dem en näverlur tutar
för alltid natten igenom
och deras sömn störa
tills de förenas med släkten
som en dag kröp ur jorden
tragiskt aldrig slår dessa lökar ut i blom

fyller dagen med prasselgodis
vad sägs om en simtur i badkaret
där många får plats




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-04 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP