Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julkalender

handelsman Flinks kalender
är full av skryt bakom varje lucka
varje fritänkare sucka
önskar en kula från Falun
han får av prästen
och brända pepparkakor
för resten




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-12-05 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP