Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ONDSKA OCH INTELLIGENS

Resultatet av en ondska kombinerad
med högre intelligens,
än den ondska kombinerad med en
lägre intelligens,
blir följaktligen att den intelligentare
ondskan besegrar den mindre begåv-
ade ondskan.

Det betyder att man måste bli ondare
än det man försvarar sig mot för att
överleva till priset av att bli sin egen
värsta fiende vilket betyder i sin tur
att problemet kvarstår.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-12-06 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP