Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ISRAELISKA SKÄMT VIII

När Netanyahu ljuger
talar han sanning,
och när han inte ljuger
utan talar sanning,
ljuger han.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-12-06 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP