Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dendär tiden i månaden


Du vaknar. Du är kvinna och det är lagom till dendär tiden i månaden. Javisst, så var det dags igen.

Jag har dock det ganska förspänt. Jag har inte mensvärk. Inte PMS heller. Den dyker bara upp. "Hoppsan!" Det är tur att man inte läcker ut och färgar både sigsjälv och omgivningen röd.

Jo, precis så är det. Som en överraskning. Inte en present man längtar efter, men ett tecken på att någonting i kroppen fungerar som det ska, så man ska väl vara glad ändå.

När jag vid 18 års ålder gjorde ett korttidsjobb i en fabrik under två månader var det en tjej som när hon reste sig från stolen hade hela bakstycket på byxorna rödfärgat. Stackaren fick springa på toaletten, men också efterfråga nya arbetsbyxor, vilka var vita, vilket gjorde det otroligt uppenbart och pinsamt.

Mens, det mest naturliga, men samtidigt väldigt smutskastat.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-06 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP