Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regntäta dagar


Regnet duggar tätt, men du följer mig varthän jag än går
Efter oss lämnar vi endast kärlekens livliga snår

Regnjackan på och du ser på mig sådär
"Snälla matte kan vi inte bara sluta med dethär?"




Fri vers av Music mind VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-27 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP