Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oyasumi nasai


18...

Det är så det blev. Medicinändringen.

Klockan 18 efter middagen hela dosen på 500 mg.

Dagtid fungerar jag normalt, men en timme efter intaget av medicinen tar hjärndimman över och jag får inte något gjort. Jag vill bara sova och vakna upp till ännu en produktiv dag.


20...

Då får jag ont i huvudet och kryper ner under täcket. Sova bort allt det onda.

Oyasumi nasai

Imorgon är en ny dag.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-23 11:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Dagarna gå i ändlös rad
men mediciner vareviga dag
många av olika slag
Ibland känner jag mig bra
ibland är inget som det ska
Men jag kämpar på
snart blir jag bättre ändå


2024-04-24

    Kämpendahl VIP
Stilla bön är bästa medicin.
2024-04-23

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"Oyasumi nasai"

vackert
ja
det tänker jag ofta
i alla fall
om dagen är ond
så blir drömmarna fina
och jag vaknar upp
utvilad...
2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP