Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration: Det är okej att bli berörd.. av Lottie Ålhed


Alla dessa krig

Jag blir obehagligt störd
och illa berörd
av krigets elände och nöd
förödelse och död
det måste få ett slut
sluta bomba och skjut……




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-06 10:34



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Självklart budskap. Vill inte känna den som tycker annorlunda.
2023-12-06

  Öknens Ros VIP
Det är med sorg i hjärtat jag känner för människor som drabbas av krigets fasor.
2023-12-06

    Lena Staaf VIP
Ja, det vill vi alla. Utom de som tjänar på krigen.
2023-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Så tänker och känner även jag
kan bara hoppas att det blir så
följer nyheterna varje dag
hemska bilder att titta på.
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP