Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folklivet

Se alla rörelser

Fram och tillbaka

Folk rör sig i samma takt

Mot stranden

Vara nära havet

Hör röster i bakgrunden

Ett helt liv

Öppnar sig mellan stolarna

Bli här och nu

Finn din plats

Här är inga stängda dörrar

Fritt komma gå som man är

Folkliv lär dig sakta ned

Ta dagen som den är

Det fattas inget

Cirkeln sluten




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-06 11:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2023-12-07

  Koloristen
På stranden med min älskade och jag är totalt ägd. Cirkeln sluten - för gott!
2023-12-06

  alicja lappalainen VIP
En bild av semester vid stranden. Du förmedlar bra en sinnesstämning och den känslan av rörelse.
2023-12-06

  Lottie Ålhed VIP
Tar mej med till hav och folkliv. Havsnära och fri dikt som bokmärkes av mej!
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP