Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödanrop från Afrika

-Ja hej jag ringer från Afrika, det har varit torka och missväxt så vi har inget att äta och barnen har gått ned i vikt, skulle du kunna skänka oss lite pengar. -Du jag har lite bråttom, vi ska och äta vårt sjunde grandiosa julbord och jag är ledsen resten av pengarna ska vi lägga på en massa otroligt dyra julklappar. Men du ha det bra och det ordnar sig nog ska du se. Vi ber för er, kram. Vad härligt det är att vara svensk och slå på stort inför den välsignade julen! ?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-12-06 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP