Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KLIMATAKTIVISTER LEVER INTE I EN DEMOKRATI

Klimataktivisten Greta Thunberg är nu
registrerad i polis registret och bedöms
som en fara för rikets säkerhet,
däri hon utgör ett dåligt föredöme för
laglydiga tämjda medborgare.

Staten använder sig även av Stasimetoder
där psykiatriska diagnoser är ämnade i
propaganda syfte tillintetgöra hennes in-
flytande däri allt hon säger är ett utslag
av hennes psykiatriska diagnos.

Hon är misstänkt Hamasanhängare
och att nära antisemitiska influenser
genom sina sympatier med Palestinska
folket och kritiken mot Israel.

Säkerhetspolisen har även en hemlig-
stämplad personakt på henne där hennes
vårdnadshavare redan är kända kommun-
ister och hippies.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-12-06 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP