Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN KOPP NYMALET OCH EN DN

Ågust: Då har vi fått nåden
bekanta oss med en ny dag
att inleda med en kopp ny-
malet från rosteriet och en
Dagens från tryckpressarne
men som alltsomoftast sin
vana trogen saknar "nyheter"
för Wall's visgossar kör ref-
rängen dom som ett mantra
eller leta gammal skåpmat
att söka i sopor som fattihjon,
Jomen !
den känna man minsann,
på snålblåsten,
både från höger och vänster,
när till nöd tvungen fabricera
kväden för att hålla folket
ovetandes,
tills det bli ebb och botten blir
synliggjord däri Swerige likt
regalskeppet Wasa ligga och
ruttna.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-12-06 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP