Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GUD SKAPADE HIMMEL OCH JORD........

...och däremellan helvetet.
för dem som inte tror på honom,
men det har ingenting med anti-
semitism att göra.
-
Han skapade även psykoanalysen
i sin förhoppning kunna sinnessjuk-
förklara alla andra folkslag utom
dem själva som är felfria och full-
komnade av Gud,och det har ingen-
ting med antisemitism att göra.
.
Till slut försäkrade han sig om att
uppfinna en atombomb som skulle
garantera deras trygghet ifrån yttre
angrepp,men det har ingenting med
antisemitism att göra.

Som Guds utvalda av ljusets barn
har han uppmanat dem utrota alla
Palestinier som är mörkrets barn,
men det har ingenting med anti-
semitism att göra.

Den nyktre läsaren förstår nog att
galnare än så här kan det inte bli,
och att det inte har någonting med
antisemitismen att göra.

-



-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-12-06 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP