Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT RASISTISKT SAMHÄLLE SOM ISRAEL VILL SVERIGE INTE BLI

En demokratisk medborgare blir
övertygat skräckslagen efter att
studerat det Israeliska rättssyst-
emet som i praktiken inte finns
mer än på papper.

Tidigare frisläppta civila Pale-
stiner,poeter och människorätts-
aktivister vittnar om tortyr,miss-
handel,våldtäkter och mord av
fängslade utan att veta för vad
där rätten att försvara sig är
obefintlig. mot den Israeliska
intelligensens ohederliga retorik.

Världens ögon har nu öppnats
och ser Israels regim vara en
zionistisk diktatur som drabbar
alla oppositionella,
där anti-semitist kortet alltid
varit en skyddsväst.



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-07 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP