Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra haiku 8 december


Månen svävar tyst
Rävens spår ringlar i snön
Ljus i ett fönster

---

Gammal på sjukhus
Inget mer att göra nu
Vintermånen full

---

Dagen ligger vit
Spåren samlas vid ICA
Kaffepriset sänkt

---

Spädbarn lämnade kvar
Rättrogna firar sabbat
Vintermånen röd




Bunden vers (Haiku) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-12-08 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP