Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julkorten

tittade ut på kvällen.
alt är vackert.
alt är fint.
snö överallt.
snö på alla .
träd o grenar.
snö överallt.
tänk vad naturen.
ger glädje i mitt hjärta,
glädje trots al mörker.
det är sent på kvällen.
känner oron i hela kroppen
hur blir min natt.
hur blir min dag.
glädjen av alla fåglarna.
vid mitt köks fönster varje morgon.
katten vaknar har inte tid att sova.
klockan är halv 11 på kvällen.
av birgitta7 ,12 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-08 13:44



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Du kontrasterar din inre oro i själen med bilen av naturen som befinner sig i förlopp av slowmotion. Det finns balans i dikten .Mycket bra.
2023-12-08

  Öknens Ros VIP
Det finaste vi har, en underbart vacker natur!
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP