Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GOLGATA GRUNDTON

Golgata grundton ljuder i mig

Det är den ton jag fått ifrån Dig

Allt annat är blott fåfänglighet

Golgata grundton är ljus evighet

liv och försoning, glädje och frid

Golgata grundton förbliver jag vid!

 

Tonen har blivit min melodi

Smörjelsen flödar, sätter mig fri

Sanningens Ord var boja har sprängt

Herren gör mer än vad jag har tänkt!

En annan grund har ej blivit lagd

Jag är försonad, aldrig försagd

Alltid frimodig under min färd

mot himlens sköna, gnistrande värld

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/12 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-12-09 15:05



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Mycket bra, beskrivande, om en livsförvandling som är värd mer än allt annat!
2023-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP